Udtalelser

Kikki Høyer Olsen

Mor & Baby Fit

Jeg har været på bootcamp med Charlotte fra 2/10 - 22/11. Jeg meldte mig til mor & baby bootcampen, og var meget spændt på hvad det indebar, da jeg aldrig havde prøvet crossfit før..
De første par gange var det bare træning, men som tiden gik, blev sammenholdet bedre, kondien bedre, styrken bedre, og så blev det rigtig sjovt.. jeg er blevet rigtig glad for at træne de to gange om uge, jeg glæder mig til at komme afsted, selv om der er mange andre ting jeg må sige nej til på den baggrund..
Charlotte er rigtig dygtig til at støtte og vejlede, hun er god til at forklare teknikken, og til at forklare hvorfor vi gør som vi gør. Hun er sød, smilende og god til at skabe sammenhold på bootcampen.
Jeg har fået rigtig meget ud af mit forløb, både mentalt og fysisk, og af samme årsag har jeg meldt mig til endnu en mor & baby bootcamp hos Charlotte

Louise Kold

Mor & Baby FIT

Jeg vil helt klart anbefale Charlotte som træner. Hun er en træner der giver sig tid til alle, og gøre alt for at du lære det. Hun laver nogen super trænings programmer, som variere gang fra gang. Jeg har gået på mor - baby- bootcamp og er igang med min anden runde, jeg har fået min kondi igen, fået gang i de forskellige muskler igen og bedst af alt. Blevet stærkere og tabt mig 5kilo i alt. Jeg vil klart anbefale mor-baby bootcamp og Charlotte til jeres træning hun er en fantastisk træner.

Belinda W. Jensen

Mor & Baby FIT

"Super fed bootcamp hvis man virkelig vil svede, have ondt - på den gode måde og presses til det yderste. Jeg har kun været afsted 4 gange men allerede til 4. gang havde jeg tabt mig 1kg og kan fornemme det på min krop. Det er så godt for mig! Tænkte først - puha hele min barsel går med at pakke den lille, kører derop (har en times gåtur) pakke ud og putte og om igen men det passer bare så fint at han sover sin formiddagslur mens vi træner og vågner han så er Charlotte så mega sød til at hjælpe med de små, så vidt hun kan og ellers syntes de også det er lidt sjovt at være med. Charlotte er hård og presser os, men lytter samtidig og kan nemt aflæse hvornår kroppen har fået nok og så finder hun en anden løsning til resten af træningen. Hun er sød og rar og virker til at have forstand på det hun laver. Kan varmt anbefale hende og holdet "

Anne Uggerhøj

Formiddags Bootcamp

Kære Charlotte.
Tusind tak for en rigtig god 8 ugers bootcamp. Jeg har tabt 5 kg. uden at jeg har følt, at jeg har været på en streng kur. Der har været plads til at kunne følge familiens mad, og jeg har ikke været tvunget til at følge en bestemt kostplan. Det er dejligt at blive skubbet på vej ind i en sundere livsstil. Du har givet små fif, som gør, at det er nemmere at holde den sundere linje. Jeg var allerede godt igang med træning inden bootcampen. Du har været rigtig god til at spotte mine svagheder, og jeg har virkelig rykket mig på mange punkter. Blandt andet kan jeg nu lave nogle øvelser, som jeg før bootcampen aldrig havde turde at gå igang med. Jeg føler mig stærkere og har endnu mere gå-på-mod nu! På bootcampen havde vi forskellige erfaring med crossfit, men du lavede altid et program, som var udfordrende for os alle. Jeg er dig så taknemmelig og vil varmt anbefale dig! 

Kh Anne